قاسم غریبآبادی با اعلام این خبر گفت: به منظور ساخت پایگاه امدادونجات در شهرستان مینودشت یک قطعه زمین به مساحت ۲ هزار متر مربع از سوی خانواده مرحوم حاج جعفر رفائی به جمعیت هلال احمر اهدا شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: واگذاری زمین پایگاه در جلسه ای با حضور مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان، فرماندار مینودشت و عضو شورای اجرایی هلال احمر شهرستان و توسط خانواده خیر داوطلب انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: پایگاه در جاده بین المللی مینودشت به آزادشهر و محدوده روستای قره چشمه احداث خواهد شد، ایجاد پایگاه های امداد و نجات نقش قابل توجهی در کاهش زمان رسیدن امدادگران به محل حادثه و به حداقل رسیدن آسیب های جانی ناشی از حوادث دارد.
همچنین بعد از جلسه واگذاری زمین اهدایی، با حضور مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان از حاج یحیی ابراهیمی خیر و داوطلب جمعیت هلال احمر شهرستان های مینودشت و گالیکش به جهت انجام اقدامات داوطلبی و عام المنفعه قدردانی شد.
از اقدامات عام المنفعه ابراهیمی می توان به اهدای زمینی به مساحت ۳ هزار متر مربع برای احداث پایگاه امدادونجات دو راهی گالیکش، تامین هزینه های بهسازی و تعمیرات پایگاه و خرید ۵ دستگاه چرخ خیاطی برای اشتغال زایی زنان در خانه هلال روستای عرب بوران اشاره کرد.