درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 267743 | 28 آبان 1402 ساعت 09:15

سطح آمادگی نیروهای امداد و گازبان گاز گلستان با انجام فرآیند تست ایفرد ارزیابی شد

  به منظور ارزیابی میزان آمادگی جسمانی نیروهای امداد و گازبان برای پاسخ، واکنش و اقدام در محیط کار با توجه به نوع کار و ماهیت شغلی آنان ، حسب دستورالعمل های شرکت ملی گاز ایران، ارزیابی آمادگی جسمانی (ایفرد) در سطح ادارات گازرسانی استان انجام شد.
سطح آمادگی نیروهای امداد و گازبان گاز گلستان با انجام فرآیند تست ایفرد ارزیابی شد


این آزمون که  حسب دستورالعمل ابلاغی سند جامع امداد  بعنوان یکی از اقدامات ضروری با همکاری مدیریت  بهره برداری و امور  HSE  به مدت 5 روز انجام شد .
 برنامه های تدوین شده و مواد مورد نظر این تست شامل بارفیکس، پرش جفت پا، دراز نشست، دوهای ۴۵ متر و ۵۴۰ متر بوده که در این آزمون میزان سرعت و قدرت انفجاری ماهیچه ها، استقامت و چابکی نیروهای امداد و گازبان  به نحو مطلوبی اجرا شده  و  سلامت و میزان آمادگی جسمانی امدادگران و گازبانها شرکت توسط داوران مورد ارزیابی و سنجش قرار گرفت.

  ضمیری ادامه داد: در این تست افراد  در  گروه های 10 تا 15 نفره ، در فضای باز ورزشگاه ، به صورت انفرادی ، با حضور پزشکیار در یک بازه زمانی 7  روزه در سه منطقه غرب (شهرستان های کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان به مرکزیت کردکوی طی 1 روز) و همچنین  شرق استان  (شهرستانهای گنبد، مراوه تپه، کلاله، مینودشت، گالیکش، رامیان و آزادشهر به محوریت گنبد به مدت 2 روز) و در مرکز ( شهرستانهای گرگان، آق قلا، علی آباد به مرکزیت گرگان طی 2 روز)  مورد ارزیابی وفرآیند  سنجشی قرار گرفتند .

 رئیس امور HSE  گاز گلستان  اظهار داشت: در پایان نیز نتایج برگزاری این آزمون بر اساس جدول و دستورالعمل مذکور مشخص و نیروها ضمن شناخت وضعیت خود، برنامه ریزی های آتی برای حفظ و بهبود شرایط و آنالیزهای لازم انجام می شود.



عکس خوانده نمی‌شود