کد: 265015 | 21 آبان 1402 ساعت 10:50
استان گلستان در ریل توسعه و مسیر پیشرفت قرار گرفته است
استاندار گلستان گفت: طی یکی دو سال گذشته و با وجود چالش های متعدد و به تعبیر مسوولان ارشد کشوری با افتخار اعلام می شود که استان در مسیر پیشرفت و در ریل توسعه قرار گرفته است.
علی محمد زنگانه در آیین تجلیل از فعالان طرح اربعین حسینی و حرم رضوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: افزایش رشد اقتصادی استان در بخش صنعت، معدن، خدمات و کشاورزی، مصداق گفته مسوولان ارشد کشور است.
به گفته وی، در صورت تداوم مطالبه گری ملی مدیران دستگاههای اجرایی و افتتاح طرح های متعدد در دوردوم سفر ریاست جمهوری،روند کاهش پروژه های نیمه تمام استان با سرعت پیش می رود.
زنگانه ادامه داد: طلیعه تحقق چشم اندازهای بزرگ و دست یافتنی و شوق انگیز در استان اتفاق افتاده و تا سال 1404 بسرعت به سمت چمش انداز ترسیم شده حرکت می کنیم.
وی یادآورد شد: برای 95 نقطه حادثه خیز راهای استان نیز همه بخش ها از جمله بیمه ها، بانکهاو شرکت ها لازم است پای کار بیایند و با اولویت بندی به پیش رویم.
