درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 29 بهمن 1404

کد: 263556 | 17 آبان 1402 ساعت 11:56

اولین تصاویر رنگی تلسکوپ فضایی اقلیدس منتشر شد

دانشمندان توضیح می‌دهند، تاکنون هیچ تلسکوپ دیگری به‌جز اقلیدس موفق نشده است تا کل خوشه را رصد کند. آن‌ها امیدوار هستند که با کمک تلسکوپ اقلیدس بتوانند ستارگانی را که از پس چنین خوشه‌های کروی در کهکشان ما در حرکتند، شناسایی کنند.
اولین تصاویر رنگی تلسکوپ فضایی اقلیدس منتشر شد


در این تصاویر شاهد سحابی سر اسب، خوشه ستاره‌ای کروی NGC ۶۳۹۷، یک کهکشان کوتوله نامنظم با نام NGC ۶۸۲۲ و یک «کهکشان پنهان» هستیم.

به گزارش دیجیاتو، اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اقلیدس (Euclid) متعلق به آژانس فضایی اروپا (ESA) منتشر شده است که یک سحابی شناخته‌شده تا کهکشان‌های هرگز دیده‌نشده‌ای با فاصله ۱۰ میلیارد سال نوری از زمین را شامل می‌شود.

درمجموع پنج تصویر منتشر شده است که «ژان چارلز کویلاندر»، دانشمند پروژه اقلیدس، از آن‌ها به‌عنوان «مجموعه‌ای از اجرام باغ‌وحش کهکشانی از نظر تنوع، رنگ و شکل» توصیف کرده است.

اولین تصاویر رنگی تلسکوپ فضایی اقلیدس

منبع: fararu-681092



عکس خوانده نمی‌شود