درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 19 بهمن 1404

کد: 263500 | 17 آبان 1402 ساعت 09:38

اهدای ۱۱۱۰ بسته لوازم التحریر به دانش آموزانِ کم برخوردارِ گلستانی

به همت خیرین داوطلب هلال احمر در گلستان ۱۱۱۰ بسته لوازم التحریر میان دانش آموزان مناطق کم برخوردار توزیع شد‌.
اهدای ۱۱۱۰ بسته لوازم التحریر به دانش آموزانِ کم برخوردارِ گلستانی


قاسم غریب‌آبادی با اشاره به رسالت هلال‌احمر در توجه به خانواده های کم برخوردار گفت: همزمان با بازگشایی مدارس طرح ارمغان مهر به منظور اهدای لوازم التحریر به دانش آموزان در شعب سراسر استان اجرا شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با بيان اينكه هلال‌احمر همواره مقصد نیات خیر نیکوکاران است افزود: در سال جاری به همت خیرین داوطلب ۱۱۱۰ بسته لوازم التحریر برای دانش آموزان مناطق کم برخوردار تهیه شد.

وی با اشاره به ضرورت حفظ کرامت دانش آموزان در سنین حساس کودکی و نوجوانی تصریح کرد: لوازم التحریر جمع آوری شده با کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیرین در قالب این طرح خداپسندانه تا پایان مهرماه میان دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار توزیع شد.



عکس خوانده نمی‌شود