درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 20 آذر 1404

کد: 262214 | 14 آبان 1402 ساعت 08:57

تصاویری از تولد یک «جزیره» در سواحل ژاپن

فوران‌های یک آتشفشان زیر دریا اخیرا یک جزیره بسیار کوچک را به مجموعۀ جزایر اوگاساوارا اضافه کرده است؛ اوگاساوارا در بیش از 1000 کیلومتری جنوب توکیو در اقیانوس آرام قرار دارد.
تصاویری از تولد یک «جزیره» در سواحل ژاپن


فرادید| پایگاه هوایی نیروی دریایی در جزیره ایووتو، که قبلا جزیره ایووجیما نامیده می‌شد، در 1 نوامبر تایید کرد که قطعه زمین جدیدی در حدود 1 کیلومتری ساحل جنوبی جزیره پدیدار شده است.

به گزارش فرادید؛ طبق اعلام این پایگاه، پرسنل مستقر در جزیره صدای بلندی شنیدند و سپس شن و ماسه را دیدند که به هوا پرتاب شد. آنچه که بعد از آن دیده شد، وجود یک جزیرۀ جدید بود.

6

بر اساس گزارش آژانس هواشناسی ژاپن، از حدود 21 اکتبر هر چند دقیقه یک بار لرزش‌های آتشفشانی در جزیره ایووتو مشاهده می‌شد و به دنبال آن فوران‌هایی در سواحل جنوبی رخ داد.

این جزیره در نزدیکی دهانه آتشفشان زیر دریا شکل گرفته است.

8

جزیره ایووتو اخیرا شاهد افزایش فعالیت‌های آتشفشانی بوده است. در ماه ژوئن، سنگ‌هایی که احتمالاً توسط آتشفشان پرتاب شده‌ بودند، در ساحل جزیره پیدا شدند.

7

یکی از مقامات گفت: «احتمالا مقادیر زیاد سنگ و صخره که از دهانه آتشفشانی خارج شده‌اند، در کف دریا انباشته شده و جزیره را ایجاد کرده‌اند».

منبع: faradeed-160121



عکس خوانده نمی‌شود