درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 259849 | 08 آبان 1402 ساعت 13:40

(ویدئو) گشودن قبرهای قدیمی برای دفن قربانیان جنگ در غزه

فلسطینی‌های اردوگاه‌های نصیرات و دیرالبلح در نوار غزه گفتند که به دلیل بمباران (با توجه به شلوغی قبرستان‌ها) دیگر چاره‌ای به جز گشودن قبر‌های قدیمی برای جا دادن تعداد زیادی اجساد ندارند.
(ویدئو) گشودن قبرهای قدیمی برای دفن قربانیان جنگ در غزه


آمار بالای قربانیان فلسطینی در پی حملات مرگبار اسرائیل به غزه باعث شده تا در قبرستان‌ها قبر‌های قدیمی را باز کرده و اجساد را در آن‌ها دفن کنند.

در یکی از قبرستان‌های غزه، استخوان‌های مردگان را به کناری منتقل کردند و به جای آن‌ها اجساد ۲۵ نفر را قرار دادند.

فلسطینی‌های اردوگاه‌های نصیرات و دیرالبلح در نوار غزه که در معرض بمباران‌های مداوم اسرائیل هستند، گفتند که به دلیل بمباران (با توجه به شلوغی قبرستان‌ها) دیگر چاره‌ای به جز گشودن قبر‌های قدیمی برای جا دادن تعداد زیادی اجساد ندارند.

به عنوان مثال آخرین راه حل در قبرستان دیرالبلح این بود که خانواده‌های قربانیان قبر‌های قدیمی را باز کرده و از طبقات داخل قبر‌ها برای دفن آخرین اجساد استفاده کنند، این طبقات در محلی به "فستاکیه" معروف است.

تعداد قربانیان جنگ اسرائیل علیه غزه تاکنون به بیش از ۸۰۰۰ کشته از جمله ۳۳۰۰ کودک و بیش از ۲۰۰۰ زن رسیده است.

منبع: فرارو

منبع: faradeed-159195



عکس خوانده نمی‌شود