درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 259765 | 08 آبان 1402 ساعت 11:06

افزایش ۲۸ هزار مترمکعبی ظرفیت تصفیه فاضلاب در فارس

مدیرعامل شرکت آبفای فارس اعلام کرد که طی 2 سال اخیر حدود 28 هزار مترمکعب به ظرفیت تصفیه فاضلاب این استان در هر شبانه روز، اضافه شده است.
افزایش ۲۸ هزار مترمکعبی ظرفیت تصفیه فاضلاب در فارس


علی‌جان صادق‌پور با اشاره به عملکرد این شرکت در توسعه ی طرح های فاضلاب طی دو سال اخیر گفت: قریب به ۲۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز به ظرفیت تصفیه خانه ها و بیش از ۸۰۰۰۰ متر به خطوط انتقال و شبکه های جمع آوری فاضلاب اضافه شده است.

وی خاطرنشان کرد که وزارت نیرو در دولت سیزدهم برنامه های خود در بخش فاضلاب را مبتنی بر افزایش سرانه ی بهره مندی از سامانه های جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری و روستایی تدوین کرده است.

صادق‌پور افزود: بر اساس سیاست‌های دولت و در دو سال گذشته گام های بسیار بلندی در حوزه ی بهره مندی مردم استان از خدمات زیست محیطی فاضلاب برداشته شده است.

او یادآور شد: یکی از سیاست های کلان شرکت آبفای فارس، افزایش سرانه بهره مندی جوامع شهری و روستایی استان از خدمات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بود که در این راستا اقدامات مطلوبی اجرا شد.

مدیر عامل شرکت آبفا فارس علاوه بر اجرای طرح های توسعه ای، مرمت و نگهداری تأسیسات و همچنین ارتقاء بهره وری آنها را از دیگر اهداف این شرکت طی 2 سال اخیر اعلام و اضافه کرد: با کار کارشناسی مداوم در تأسیسات فاضلاب، بهره وری در بخش های مختلف ارتقاء داده شد.

او توضیح داد: در همین راستا علاوه بر تسریع در عملیات اجرا و بهره برداری از طرح ها و پروژه های ناتمام فاضلاب، جذب سرمایه گذار و انعقاد تفاهم نامه همکاری با بخش خصوصی و صنایع محلی در شهرستان های فارس به منظور اجرای طرح های جدید فاضلاب و همچنین فروش پساب تصفیه خانه های فاضلاب از مهمترین اولویت های شرکت طی دو سال گذشته بوده و گام های قابل توجهی در این خصوص برداشته شده است و ادامه این روند می تواند تحولی در ارتقاء بهداشت عمومی و بهبود شرایط زیست محیطی در استان ایجاد کند.

صادق‌پور گفت: طی دوسال گذشته ۴ تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره برداری قرار گرفت که شامل تصفیه خانه شهرهای کازرون و آباده و روستاهای شهر میان در شهرستان اقلید و شهید آباد شهرستان خرمبید بوده است.

او اضافه کرد: با گشایش این تصفیه خانه های فاضلاب ۲۷ هزار و ۱۰۰ متر مکعب به ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب شهری و ۶۹۰ متر مکعب در شبانه روز به ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب روستایی اضافه شده است. در همین بازه زمانی افزون بر ۸۰۰۰۰ متر خطوط انتقال و شبکه ی جمع آوری فاضلاب نیز در شهرها و روستاهای استان اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آبفای فارس همچنین از گشایش تصفیه خانه، خطوط انتقال وشبکه ی جمع آوری فاضلاب شهر داراب و همینطور تصفیه خانه ی فاضلاب روستای امیر آباد کافتر (شهرستان اقلید) در آینده ای نزدیک خبر داد.



عکس خوانده نمی‌شود