به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان در اين بازديد مديركل شيلات گلستان در خصوص فعاليت مجتمع پرورش ميگوي گميشان، اشتغال زائي مردم منطقه، فعاليت مراكز فرآوري و عمل آوري ، صادرات ميگو و ... گزارشي ارائه كرد و علاوه بر آن نيز از مركز عمل آوري شيل آبزي گلستان و روبيان صنعت كاسپين نيز بازديد صورت گرفت.
دكتر تاج بخش رئيس مركز مطال۰عات راهبردي و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در اين ديدار بر اهميت توسعه صنعت شيلات در كشور و استان گلستان تاكيد كرد و از توليد 3700 تني ميگو و افزايش آن نسبت به سال گذشته در مجتمع ميگوي گميشان ابراز خرسندي كرد.
گفتني است در حال حاضر استان گلستان رتبه سوم توليد ميگو را در كشور دارد و خوشبختانه امسال با توليد بيش از 3700 تن ميگو بيشترين ميزان توليد در طول دوره فعاليت اين مجتمع را شاهد بوده ايم.
