درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 28 بهمن 1404

کد: 256387 | 29 مهر 1402 ساعت 19:35

موشک‌های کروز روسیه آمریکا را به دردسر انداخت!

طبق اسناد بودجه سال ۲۰۲۴، هر رادار تقریباً به ۱۵۰۰ هکتار زمین نیاز دارد، بنابراین نیروی هوایی در مجموع به دنبال حدود ۶۰۰۰ هکتار است.
موشک‌های کروز روسیه آمریکا را به دردسر انداخت!


نیروی هوایی ایالات متحده در حال پیشبرد برنامه خود برای ساخت رادار‌های دفاعی است تا بتواند نسل جدیدی از موشک‌های کروز روسیه را شناسایی کند.

به گزارش خبرآنلاین، جستجو برای مکان‌هایی که کل مساحت آن‌ها می‌تواند تقریباً نیمی از منهتن را پوشش دهد نیز بخشی از این برنامه است. طبق اسناد بودجه سال ۲۰۲۴، هر رادار تقریباً به ۱۵۰۰ هکتار زمین نیاز دارد، بنابراین نیروی هوایی در مجموع به دنبال حدود ۶۰۰۰ هکتار است.

آن استفانک، سخنگوی نیروی هوایی آمریکا گفت: «به دلایل امنیتی، ما می‌خواهیم اطلاعات خاص مکان‌ها را محدود کنیم، اما برنامه این است که دو سیستم اولیه خود را در شمال غربی ایالات متحده مستقر کنیم.»

منبع: fararu-675784



عکس خوانده نمی‌شود