درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 255112 | 26 مهر 1402 ساعت 10:53

60 درصد تصادفات گلستان در مسیر بزرگراهی رخ داده است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه تنها یک مسیر بزرگراهی بطول 230 کیلومتر از نوکنده تا جنگل گلستان در استان وجود دارد، گفت: 60 درصد تصادفات جاده ای طی دو سال 1400 و 1401 در 6 درصد این مسیر بزرگراهی اتفاق افتاده است.
60 درصد تصادفات گلستان در مسیر بزرگراهی رخ داده است


عادل مصدقی در روز نخست شروع به کار دومین نشست هم اندیشی کمیسیون ایمنی راههای کشور در استان افزود: موتورسواران و عابرین پیاده نیز دو گروه پرآسیب و متوفیان ناشی از تصادفات در استان هستند.
به گفته وی ، بنا بر تحلیل ها، علل تصادفات، ضعف در فرهنگ رانندگی یعنی سهم خطای انسانی بیشترین سهم و بعد وسیله نقلیه، راه ، پلیس و شرایط محیطی شناخته شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان، آموزش و فرهنگ سازی و مشارکت مستقیم و غیر مستقیم مردم و دستگاهها را نیاز جدی برای پیشگیری و کاهش حوادث ترافیکی بیان کرد و گفت:هوشیارسازی و اقدامات موثر مردم و دستگاهها در کاهش تلفات و افزایش ایمنی جاده ها بسیار موثر است.
دومین نشست هم اندیشی مدیران و کارشناسان دبیرخانه های کمیسیون ایمنی راههای استان ها با هدف آسیب شناسی و واکاوی روند افزایشی تصادفات کشور به میزبانی استان گلستان طی چهارشنبه و پنجشنبه در هتل کانیار علی آباد کتول درحال برگزاری است.
رئیس مرکز تدوین مقررات، ایمنی حمل و نقل، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی و مدیرکل دفتی ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان های تهران، قم، سمنان، مازندران، یزد، خراسان شمالی و جنوبی و گلستان در این نشست حضور دارند.



عکس خوانده نمی‌شود