درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 24 آذر 1404

کد: 253655 | 22 مهر 1402 ساعت 18:50

کیهان برای تمجید از آتیلا پسیانی از روی سایر هنرمندان رد شد!

روزنامه کیهان درباره آتیلا پسیانی نوشت: آنچه از او شناختیم این است که آتیلا پسیانی در دنیای بی‌در و پیکر هنر ما یک آدم در و پیکردار بود.
کیهان برای تمجید از آتیلا پسیانی از روی سایر هنرمندان رد شد!


روزنامه کیهان برای تعریف و تمجید از آتیلا پسیانی به سایر هنرمندان حمله کرد!

به گزارش کیهان، آتیلا پسیانی برای هر کسی که سعی می‌کند با اخلاق و اعتقاد زندگی کند آدم محترم و بزرگی هست و خواهد بود. وقتی خصوصیاتش یادمان می‌آید بیشترشان مثبت است. آنچه از او شناختیم این است که آتیلا پسیانی در دنیای بی‌در و پیکر هنر ما یک آدم درو پیکردار بود؛ اهل خانواده و تلاش برای آن، کاربلد، جدی در کار و بی‌ادعا.

این روزنامه افزود: جمله‌ای هست درباره کسانی که از کنار حماسه عظیم دفاع مقدس با بی‌اعتنایی گذشتند که «طرف تا خرم‌آباد هم نرفته.» حالا آتیلا پسیانی جزو کدام دسته است؟ کسی که جزو حزب‌اللهی‌ها حساب نمی‌شود اما هزاران کیلومتر آن‌طرف‌تر به مجاهدت هنری مظلومی پیوست، برای یاری ملتی مظلوم و مسلمان.

 

منبع: etemadonline-636073



عکس خوانده نمی‌شود