درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 252420 | 19 مهر 1402 ساعت 10:12

فوت و مصدومیت دو نفر در حادثه تصادف خودرویی روز گذشته 

موسی الرضا صفری گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت شبانه روز گذشته دو حادثه تصادف خودرو رخ داده که منجر به فوت یک شهروند و مصدومیت یک شهروند دیگر شده است.
فوت و مصدومیت دو نفر در حادثه تصادف خودرویی روز گذشته 


رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان ادامه داد : حادثه اول حوالی ساعت ۲۲ در زیر گذر میدان معلم به سامانه ۱۲۵ اعلام گردید که ایستگاه چهارعملیاتی به محل حادثه اعزام شد و پس از حضور در محل ،شاهد تصادف زنجیره ای چند خودرو و موتورسیکلت که متاسفانه منجر به فوت راکب موتور شده ، بودند. 

صفری افزود : حادثه دیگر در ساعت ۲۴ در میدان الغدیر رخ داده که یک دستگاه خودرو ۲۰۶ از میدان خارج شده و با خودرو نیسان پارک شده در حاشیه خیابان برخورد و وارد پیاده رو و به درب مغازه های اطراف میدان به شدت برخورد می کند و منجر به مصدومیت راننده ۲۰۶ می گردد و با تماس شهروندان و اطلاع به سامانه ۱۲۵ بلافاصله ایستگاه شماره پنج عملیاتی جهت امدادرسانی به محل اعزام می شوند . 



عکس خوانده نمی‌شود