درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 251090 | 16 مهر 1402 ساعت 09:18

صدور 42 پروانه کاربرد علامت استاندارد در گلستان

مدیرکل استاندارد گلستان از صدور 42 پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده‌های واحدهای تولیدی استان، در طی 6 ماهه نخست سال 1402 خبر داد.
صدور 42 پروانه کاربرد علامت استاندارد در گلستان


سید مهدی حسینی با بیان اینکه علامت استاندارد ایران نشانگر تعهد تولید‌ کننده یا ارائه کننده خدمت به رعایت ضوابط و موازین و استمرار انطباق مشخصات کالا با استانداردهای ملی و همچنین اطمینان خاطر در مصرف کننده است، اظهار داشت: در شش ماهه نخست سالجاری در جلسات کمیته علائم و کنترل کالای برگزار شده در اداره کل استاندارد استان گلستان، تعداد 42 پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران برای فرآورده‌های واحدهای تولیدی استان صادر شد.
وی افزود: از 42 پروانه صادر شده برای واحدهای تولیدی استان، تعداد 38 پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و چهار پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی بوده است.
مدیرکل استاندارد گلستان با اشاره به اینکه پروانه‌های صادر شده در ساختمانی و معدنی، بسته بندی و سلولزی، شیمیایی و غذایی و کشاورزی بوده است، خاطر نشان کرد: هر قدر در زمینه گسترش استاندارد سازی در جامعه به‌ویژه محصولات صنعتی، کشاورزی و خدماتی و ترویج آن تلاش و کوشش شود اقتصاد جامعه محکم‌تر می‌شود.
حسینی تصریح کرد: طی شش ماهه نخست سال 1402 نیز نُه پروانه کاربرد علامت استاندارد ابطال، سه پروانه تعلیق و 35 پروانه نیز تمدید شد.
وی در پایان با اشاره به اینکه رعایت استانداردها کشور را به مسیر پیشرفت و توسعه سوق می‌دهد، خواستار توجه به این مهم از سوی تمام افراد به‌ویژه واحدهای تولیدی ـ خدماتی شد.


عکس خوانده نمی‌شود