درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 250724 | 15 مهر 1402 ساعت 10:30

دیدار هیات تجاری گلستان با سفیر ایران در ایتالیا

 هیات تجاری گلستان به همراه رئیس اتاق بازرگانی گرگان با سفیر ایران در ایتالیا دیدار و گفتکو کردند.
دیدار هیات تجاری گلستان با سفیر ایران در ایتالیا


در این دیدار یوسفی رئیس اتاق بازرگانی گلستان به ظرفیت های تجاری و اقتصادی استان پرداخت و  صفوی، سفیر ایران ضمن خوش آمد گویی  بستر فعالیت بین ایتالیا و ایران را مثبت ارزیابی کرد و  گفت که به رغم مشکلاتی که بر سر راه قرار دارد کماکان ایتالیا از جمله کشورهای انحادیه اروپا است که روابط خود با ایران را در شرایط مطلوبی نگه داشته است. 

به گفته فلاح دبیر هیات اعزامی به ایتالیا در ادامه اعضای هیات تجاری مجموعه های اقتصادی خود را معرفی کردند که چند مجموعه  از جمله ماشین آلات ربانی ، مجموعه تولید بیسکوییت فرخنده و  حاجی حسینی تولید کننده رب مورد استقبال سفیر ایران قرار گرفت و معتقد بود که این تجار می توانند محصولات خود را در ایتالیا به صورت مویرگی به شبکه پخش برسانند چرا که  خریداران خوبی دارد. 

وی  بیان کرد: در ادامه  اقای صابری با مطرح کردن درخواست خرید دستگاه های جرثقیل PM که  همان جرثقیل کوچک و پشت کامیونی هستند تقاضای خرید 10 دستگاه را از کشور ایتالیا داشتند  که  سفیر ایران در ایتالیا همانجا دستور فوری داد به بخش اقتصادی خود که با جدیت پیگیری شود این موضوع و بخش اقتصادی سفارت همکاری لازم را برای ارسال این دستگاه ها که جزو ماشین الات مهم و مورد نیاز برای کشور است داشته باشد.

در ادامه یوسفی با طرح اورهال کردن دستگاه های صنایع غذایی و نیاز مبرم کشور به این ماشین آلات جلسه را ادامه و پس از گذشت 2 دوساعت این دیدار به اتمام رسید.



عکس خوانده نمی‌شود