درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 250469 | 14 مهر 1402 ساعت 15:59

دولت به دنبال حل کامل مشکل کم آبی در گلستان است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: گلستان ظرفیت‌های زیادی برای تامین آب دارد و دولت با آگاهی از این منابع به دنبال حل کامل مشکل کم‌آبی در این استان است.
دولت به دنبال حل کامل مشکل کم آبی در گلستان است


 داوود منظور در دیدار با آیت الله سید کاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان افزود: دولت نگاه توسعه‌ای به این استان دارد و می‌کوشد عقب‌ماندگی تاریخی آن را جبران کند.

آقای منظور ادامه داد: باید در بخش منابع پایدار تامین آب به صورت اطمینان بخش، امکانات را تامین و فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: در گذشته اقداماتی همانند ساخت سد انجام شد که یکی از آن‌ها سد نرماب است و دولت خود را متعهد به تکمیل و بهره‌برداری آن می‌داند.

دکتر منظور گفت: اجرای طرح آب‌شیرین‌کن، اقدام دیگری است که در تامین منابع آبی گلستان تاثیرگذار خواهد بود و باید با جدیت دنبال شود.

وی افزود: استفاده بهینه از منابع آبی سطحی مورد تاکید دولت است و ضمن آن باید مانع اضافه برداشت آب از منابع زیرزمینی شد.

آقای منظور اضافه کرد: برداشت‌های بی‌رویه، فرونشست‌هایی از جمله در گلستان ایجاد کرده است که با هماهنگی‌های انجام شده با آب منطقه‌ای در استان‌های مختلف کشور، چاه‌های غیرمجاز و عمیق باید مسدود شود.



عکس خوانده نمی‌شود