درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 250371 | 14 مهر 1402 ساعت 11:40

بازداشت سرباز متخلف و دیگر افراد خاطی کلانتری ۱۳ زاهدان

سرباز متخلف و دیگر افراد خاطی کلانتری ۱۳ زاهدان، بلافاصله پس از حضور در دادسرای نظامی سیستان و بلوچستان و تفهیم اتهام با صدور قرار مقتضی بازداشت شدند و رسیدگی به این پرونده ادامه دارد.
بازداشت سرباز متخلف و دیگر افراد خاطی کلانتری ۱۳ زاهدان


در پی اقدام غیرقانونی سرباز وظیفه با متهم در کلانتری‌ ۱۳ زاهدان و آزار و اذیت وی با استفاده از شوکر، ضمن تشکر از اقدام به موقع و پیگیری ویژه فرمانده انتظامی استان سیستان‌وبلوچستان در برخورد با سرباز متخلف و سایر عوامل نظارتی وقت کلانتری که ترک فعل کرده بودند، به اطلاع می‌رساند؛ حسب گزارش ارسالی از فرماندهی انتظامی استان درباره این اتفاق به مرجع قضایی، سرباز متخلف و دیگر افراد خاطی کلانتری ۱۳ زاهدان، بلافاصله پس از حضور در دادسرای نظامی سیستان و بلوچستان و تفهیم اتهام با صدور قرار مقتضی بازداشت شدند و رسیدگی به این پرونده ادامه دارد.

به گزارش فارس به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح، سازمان قضایی نیروهای مسلح، به مردم شریف و عزیز ایران اسلامی اطمینان خاطر می‌دهد، دادسرا و دادگاه نظامی در راستای رعایت حقوق شهروندی با هرگونه تخلف توسط معدود افرادی که خدشه به جایگاه رفیع نیروهای مسلح وارد می‌کنند، برخورد قاطع و به موقع خواهد داشت.

منبع: etemadonline-634816



عکس خوانده نمی‌شود