درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 248276 | 09 مهر 1402 ساعت 10:50

تاکید استاندار بر کنترل آب های سطحی گلستان در جلسه ستاد مدیریت بحران

استاندار گلستان گفت: تمهیدات لازم برای کنترل آب‌های سطحی مانند سیل انجام و محل‌های اسکان اضطراری در شهرستان‌ها مشخص شود.
تاکید استاندار بر کنترل آب های سطحی گلستان در جلسه ستاد مدیریت بحران


علی محمد زنگانه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان  با بیان اینکه سرعت بخشیدن به مصوبات این جلسه بسیار مهم است افزود: انتظار می‌رود همه مدیران کل و روسای ادارات در جلسه حضور داشته باشند تا بتوان بر روی موضوعات و مصوبات بحث و تصمیم گیری کرد.

او از فرمانداران خواست هر چه سریعتر محدوده آتش نشانی‌های خود را اعلام کنند.

استاندار گفت: تمهیدات لازم برای کنترل آب‌های سطحی (سیل) پیگیری و محل‌های اسکان اضطراری در شهرستان‌ها مشخص شود.

او ادامه داد: مهمترین مبحث در مدیریت جلسه بحران جذب اعتبارات بند میم ماده ۲۸ حوزه مدیریت بحران است که توقع می‌رود با پیگیری مجدانه مدیران سهم استان مشخص و سپس جذب شود.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در این جلسه گفت: مشخص کردن محدوده آتش نشان‌ها توسط فرمانداران استان، تشکیل کمیته‌های فنی چهارگانه درشهرستانها، احداث مخزن برای جمع آوری آب‌های سطحی، بهسازی پل قرنجیک، علاج بخشی خلیج گرگان و استفاده از دکل‌های مخابراتی برای نصب دوربین‌های منابع طبیعی از مهمترین مصوبات اجرا نشده استان است که باید اجرا شود.

حاجی زاده همچنین افزود: باید جلوی رانش و فرو ریختن معدن رضی گرفته شود تا به فاجعه تبدیل نشود.



عکس خوانده نمی‌شود