hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > سیستان و بلوچستان > ۵۲ هزار رأس دام سنگین از طریق مرزهای استان وارد شده است

استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد:

۵۲ هزار رأس دام سنگین از طریق مرزهای استان وارد شده است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تصمیماتی که برای استان اتخاذ می شود باید اشکالات آنها بر طرف و یا بومی‌سازی شود

 به گزارش رویداد ایران - محمد کرمی اظهار کرد: معادن مس ظرفیت و ثروت بزرگی است که در استان قرار دارد و برای استفاده از این ظرفیت باید برنامه ریزی شود. البته ایجاد صنایع فرآوری نیز اهمیت فراوانی دارد که می‌تواند گردش مالی خوبی در استان سیستان و بلوچستان ایجاد کند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این منطقه همچنین ظرفیت عظیمی در حوزه تجارت دارد که می‌تواند به سرعت توسعه پیدا کرده و موجبات پیشرفت استان را فراهم کند.

وی اذعان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۲ هزار رأس دام سنگین وارد استان سیستان و بلوچستان شده که تاثیر زیادی برای ایجاد گردش مالی مثبت در استان دارد.

کرمی بیان کرد: اقتصاد باید از حالت دلالی خارج و به حوزه تولید وارد شود و منابع به سمت تولید هدایت شوند.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند به توسعه اقتصاد کمک کنند بنابراین باید به سرعت به سمت تولید انبوه بروند و نقش بانک ها هم در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: تصمیماتی که برای استان اتخاذ می شود باید اشکالات آنها برطرف و یا بومی‌سازی شود.

وی با تاکید بر اهمیت تکریم ارباب رجوع بیان کرد: رفتار صحیح با مردم و مراجع کنندگان به شعب بانک ها نقش اساسی در افزایش رضایتمندی از خدمات ارائه شده دارد.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو