درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 244239 | 29 شهریور 1402 ساعت 10:31

عملکرد شایسته بانکها در اعطای تسهیلات مشاغل خانگی در گلستان

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان : انصافا اگر بخواهیم بانکها را در اعطای تسهیلات مشاغل خانگی قضاوت کنیم عملکرد شایسته ای برای بانکها می توان در نظر داشت.
عملکرد شایسته بانکها در اعطای تسهیلات مشاغل خانگی در گلستان


مدیر بانک رفاه کارگران استان گلستان: رویکرد اصلی بانک رفاه در استان هدایت تسهیلات و سرمایه ها به سمت مناطق کمتر برخوردار است.


 

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان:بانک ملی همسو با بانکهای عامل دیگر در اعطای تسهیلات مشاغل خانگی پیشرو بوده و همیشه جز بانکهای برتر در پرداخت تسهیلات چه در حوزه مشاغل   خانگی و چه در غالب طرح های دیگر می باشد.

رییس بانک ملی استان گلستان گفت: ما همچنان در حال پرداخت تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی هستیم و تعهد بانک ملی تا آخرین زمان مشخص شده پرداخت خواهد شد.


 

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتم اعی استان گلستان: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با پرداخت بیش از ۷۰ درصد تعهد خود در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی بالاترین پرداخت را دارد.
خواجه مظفری: گلایه بانک ها مبنی بر سامانه ها پرداخت و نظارت بر تسهیلات انتقاد درستی است و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در صدد بروزرسانی و رفع ایرادات این سامانه ها است.

 



عکس خوانده نمی‌شود