درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 236811 | 05 شهریور 1402 ساعت 07:43

گلستان رتبه چهارم کشور در ارزیابی روابط کار را دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: در حوزه ارزیابی روابط کار گلستان رتبه چهارم را در بین استان‌های کشور دارد.
گلستان رتبه چهارم کشور در ارزیابی روابط کار را دارد


حسین خواجه‌مظفری در ششمین جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان گلستان که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: ۲۸۸ هزار بیمه شده تامین اجتماعی در سطح استان گلستان دارای که در ۴۶ هزار کارگاه فعالیت دارند.

وی ادامه داد: در بحث روابط کار پیش از این گلستان  رتبه ۱۸ در بین استان‌های کشور قرار داشت  و در حال حاضر  به رتبه چهارم رسیدیم.

خواجه مظفری افزود: ۱۷ بازرس کار دارم که از ۴۶ هزار کارگاه بازرسی می‌کنند و به درصدد هستیم که با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکاتبه داشته باشیم و بتوانیم چند نفر نیروی بازرس کار افزوده شود.

وی افزود: فضای صمیمی بین دستگاه‌های اجرایی وجود دارد و از مطالبات جامعه کارگری و کارفرمایی پیگیری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۲ جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان گلستان با بیش از ۵۰ مصوبه برگزار شد و از این نظر رتبه پنجم کشوری را بدست آوردیم.



عکس خوانده نمی‌شود