درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 تیر 1405

کد: 230203 | 07 مرداد 1402 ساعت 09:20

استقلال شماره ۱۰ را برای بمب نقل و انتقالات کنار گذاشت

خبرورزشی نوشت: خبردار شدیم استقلالی‌ها برای راضی کردن یاسین سلمانی، پیشنهاد پیراهن شماره ۱۰ را نیز به او داده‌اند.
استقلال شماره ۱۰ را برای بمب نقل و انتقالات کنار گذاشت


در دیدار تدارکاتی استقلال مقابل آلومینیوم اراک درحالی با تساوی یک بریک به اتمام رسید که آریا برزگر مهاجم سابق پرسپولیس و جدید استقلال با پیراهن شماره ۱۰ وارد زمین شد و بازی کرد.

پیراهن شماره ۱۰ استقلال در فصل گذشته در اختیار سجاد شهباززاده بود که در لیست مازاد جواد نکونام قرار گرفت تا این شماره آزاد شود.

با استفاده آریا برزگر از پیراهن شماره ۱۰ استقلال که در گذشته متعلق به سجاد شهباززاده بود، آن هم در یک دیدار دوستانه تصور بر این شد که قرار است مهاجم جوان تیم ملی امید از این شماره در فصل آینده استفاده کند اما این طور نیست.

اخبار واصله حاکی از آن است که پیراهن شماره ۱۰ استقلال برای امیرحسین حسین‌زاده کنار گذاشته شده بود اما او به شکلی عجیب از دست آبی‌ها پرید و پیراهن تراکتور تبریز را پوشید!

حالا گفته می‌شود درصورتی که یاسین سلمانی کاپیتان تیم ملی امید راضی به عقد قرارداد با استقلال شود، پیراهن شماره ۱۰ این تیم به احتمال زیاد به این هافبک تکنیکی و دریبل‌زن خواهد رسید.



258 258

منبع: khabaronline-1795046



عکس خوانده نمی‌شود