درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 229203 | 02 مرداد 1402 ساعت 09:47

۵۲ درصد از تصادفات فوتی عابرین پیاده در شب اتفاق می افتد

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۵۲ درصد از تصادفات فوتی عابرین پیاده در شب اتفاق می افتد .
۵۲ درصد از تصادفات فوتی عابرین پیاده در شب اتفاق می افتد


به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رابعه جوانبخت افزود: در بررسی‌هایی که در سه ماهه سال جاری از تصادفات شهر تهران صورت پذیرفت، حکایت از آن دارد که اگر بخواهیم یک تقسیم بندی از اینکه در چه ساعات و در چه بازه‌ای از ساعات شبانه روز چه درصدی از تصادفات عابرین پیاده اتفاق می‌افتد باید بگوییم که ۵۲ درصد از تصادفات عابرین پیاده در شب روی می‌دهد.

وی بیان داشت: بیش از نیمی از تصادفاتی که متعلق به عابرین پیاده در بحث تصادفات فوتی می‌باشد در شب اتفاق می‌افتد.

کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: پلیس بر اساس آنالیزی که بر روی آمارها صورت داده به این نتیجه و آمار رسیده است.

وی به عابرین پیاده توصیه داشت: در شب هنگام از مسیرهای دارای روشنایی بیشتر تردد کرده و از طول و عرض معابر به هیچ وجه و به صورت ناگهانی تردد نکنید.

منبع: mehrnews-5844929



عکس خوانده نمی‌شود