درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 223338 | 06 تیر 1402 ساعت 00:03

محدودیت آب در ۲۴۰ روستای استان گلستان

سرپرست شرکت آب و فاضلاب گلستان گفت: امسال دویست و چهل روستا در این استان با محدودیت آبی مواجه هستند.
محدودیت آب در ۲۴۰ روستای استان گلستان


ابوالفضل رحیمی با اعلام این خبر افزود: تداوم خشکسالی و کاهش بیش از ۳۰ درصدی بارندگی ها، کاهش ۲۵ درصدی متوسط آبدهی چاه‌ها و به دنبال آن، ناترازی ۲۷ درصدی بین تولید و مصرف آب را سبب شده است.

رحیمی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در بدترین شرایط ۲۴۰ روستا طی تابستان امسال به آبرسانی سیار نیاز داشته باشند که شرکت آبفا در این زمینه تمهیدات لازم را اندیشیده است.

وی تصریح کرد: وجود انشعاب‌های غیرمجاز آب در روستا‌های استان و استفاده از آب آشامیدنی برای آبیاری درختان، باغچه‌ها و احشام نیز، جزء چالش‌های جدی پیش روی تامین آب آشامیدنی پایدار در استان است.

رحیمی با تاکید بر اهمیت نقش مردم در کمک به استمرار ارائه خدمات به همه مشترکان در تابستان پیش‌رو گفت: مصرف بهینه، و گزارش انشعاب‌های غیرمجاز به سامانه تلفنی ۱۲۲ از جمله اقداماتی است که مردم می‌توانند با آن به شرکت آب و فاضلاب کمک کنند.

استان گلستان حدود یکهزار روستا دارد و نزدیک به نیمی از جمعیت این استان در روستاها زندگی می کنند.



عکس خوانده نمی‌شود