درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 30 خرداد 1405

کد: 223165 | 05 تیر 1402 ساعت 11:40

واکنش بورل به بحران اخیر روسیه/ «بی ثباتی» در درون یک «قدرت هسته‌ای» خوشایند نیست

یورونیوز نوشت: جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا پیش از آغاز نشست امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل با تصریح بر اینکه «بی ثباتی» در درون یک «قدرت هسته ای» خوشایند نیست اولویت اروپا را کمک به اوکراین در جنگی دانست که پوتین آغاز کرده است.
واکنش بورل به بحران اخیر روسیه/ «بی ثباتی» در درون یک «قدرت هسته‌ای» خوشایند نیست


وی همچنین ضمن اعلام کمک سه و نیم میلیاردی اتحادیه اروپا به اوکراین افزود که جنگ اوکراین منجر به «بروز شکاف» در هرم قدرت روسیه شده است. 

آقای بورل در مورد اتفاقات چند روز گذشته روسیه و شورش شبه نظامیان واگنر به رهبری یوگنی پریگوژین اضافه کرد «غولی» که پوتین ساخت اکنون علیه خودش قدعلم کرده است.

در جلسه امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا علاوه بر جنگ اوکراین و اتفاقات اخیر روسیه، قرار است به روابط میان این اتحادیه و کشورهای آمریکای لاتین نیز پرداخته شود.


311311

منبع: khabaronline-1782250



عکس خوانده نمی‌شود