درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 222508 | 01 تیر 1402 ساعت 23:41

برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری طرح دوام در سالن اندیشه شهرداری گرگان

اولین جلسه شورای سیاست گذاری دوام با حضور یزدویی معاون فرماندار ، شمسی قائم مقام شهردار گرگان ، نمایندگانی از هلال احمر ، بهزیستی و‌ اورژانس برگزار شد .
برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری طرح دوام در سالن اندیشه شهرداری گرگان


در این جلسه موسی الرضا صفری چهارچوب و دستورالعمل های راه اندازی خانه های دوام و ایمنی را بازگو کرده و اعضا محترم نظرات خود را بیان نمود.

 در این جلسه همچنین طرح های تشویق و ترغیب نمودن شهروندان نسبت به همکاری  آنها در اجرای این طرح و همچنین افزایش اعضا کمیته طرح در جهت همکاری سایر دستگاه های اجرایی دولتی از سوی فرماندار محترم بیان شد .
 
موسی الرضا صفری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان طرح دوام یا به اصطلاح داوطلب واكنش اضطراري محله را اینگونه شرح داد: طرح دوام به منظور اجرای برنامه های جامع حوزه ایمنی کاهش ریسک ، افزایش تاب آوری محلات و آمادگی گروه هاي شهروندان داوطلب آموزش دیده تشکیل می شود ، كه براي مراحل مختلف چرخه مديريت بحران محله، سازماندهي می شوند و در قالب مشاوره، آموزش و کمک به اجرای برنامه های حوزه آتش نشانی و بصورت محله محور و فعالیت های مشارکتی داوطلبانه فعالیت می کنند .

وی افزود : ارتقاي سطح آگاهي شهروندان و ترويج فرهنگ پيشگيري و آمادگي در مواجهه با حوادث در سطح محلات؛ تسهيل همكاري اثر بخش شهروندان با سازمان هاي امدادي (فرمانداری ، اورژانس،بهزیستی ، هلال احمر ،آتش نشاني و ...) ، جلب و ساماندهي مشاركت شهروندان در بخش هاي مختلف مرتبط با ایمنی از عوامل اصلی اجرای این طرح می باشد .

صفری در پایان افزود : روز شنبه ۳ تیرماه افتتاح خانه های دوام و رونمایی از طرح یکشنبه های ایمنی در ایستگاه شماره یک با حضور مدیران شهری و اجرای مانور برگزار خواهد شد .

صفری ادامه داد : امیدواریم با اجرای این طرح شاهد ارتقا فرهنگ پیشگیری ، آمادگی ، ایمنی و امدادرسانی به موقع در زمان بروز حوادث در محلات و هم افزایی ظرفیت های موجود محلی باشیم .
#آتشنشانی



عکس خوانده نمی‌شود