درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 30 خرداد 1405

کد: 220891 | 25 خرداد 1402 ساعت 17:40

دفاع وزیر کشور از «نتیجه مثبت» تغییر ساعت شروع به کار ادارات

ایسنا نوشت: وحیدی گفت: تغییر ساعت شروع به کار ادارات و دستگاه های اجرایی در کشور نتیجه مثبت داشت.
دفاع وزیر کشور از «نتیجه مثبت» تغییر ساعت شروع به کار ادارات


احمد وحیدی امروز پنجشنبه ۲۵ خردادماه در سفر خود به خراسان شمالی و در گفت و گو با رسانه ها که در بدو ورود به فرودگاه بجنورد انجام شد، اظهار کرد: وزارت نیرو با هدف مدیریت مصرف انرژی بررسی‌هایی را برای تغییر ساعت کاری دستگاه های اجرایی انجام داد که در کشور اعمال شد و نتیجه مثبتی نیز به دنبال داشت.


وی همچنین با اشاره به اهداف سفر خود به خراسان شمالی بیان کرد: انجام این سفر برای بررسی و مرور آخرین وضعیت استان است.


وی افزود: در این سفر قصد داریم پروژه های در دست احداث خراسان شمالی را بررسی کرده و بازدیدی از خسارات سیلی که طی روزهای گذشته در این استان به وقوع پیوست، داشته باشیم.


وزیر کشور گفت: امروز تنگناها، پیشرفت ها و کمبودهای استان را دنبال می‌کنیم و تلاش داریم تا برنامه ای جامع برای پیشرفت استان تدوین شود.









منبع: khabaronline-1778121



عکس خوانده نمی‌شود