درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 220243 | 23 خرداد 1402 ساعت 08:41

ساماندهی ۴۰۰ کودک کار توسط اداره کل بهزیستی در گلستان

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی گلستان از شناسایی و ساماندهی ۴۰۰ کودک کار خیابانی توسط این نهاد حمایتی در استان خبر داد.
ساماندهی ۴۰۰ کودک کار توسط اداره کل بهزیستی در گلستان


معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی گلستان گفت: از این تعداد ۴۸ درصد دختر و ۵۲ درصد پسر هستند. 

او افزود:کودکان و نوجوانان کار خیابانی شناسایی شده گلستان، در ۲ مرکز حمایتی و توانمندسازی شهر‌های گرگان و گنبدکاووس به صورت شبانه روزی یا روزانه خدمات دریافت می‌کنند.

معصومی ادامه داد: از مجموع کودکان و نوجوانان کار خیابانی در گرگان ۷۱ درصد اتباع بیگانه، ۲۹ درصد اتباع ایرانی و در گنبدکاووس ۷۲ درصد ایرانی و ۲۸ درصد اتباع بیگانه هستند.

او عوامل اجتماعی و اقتصادی، مهاجرت، فقر، اعتیاد، طلاق، بد رفتاری با کودکان در خانواده را از مهمترین دلایل وجود کودکان و نوجوانان کار خیابانی در گلستان و دیگر نقاط کشور دانست و گفت: سازمان بهزیستی به عنوان یکی از متولیان اصلی در شناسایی و ساماندهی چنین افرادی در جامعه است.

معصومی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از حضور کودکان کار خیابانی و ارتقای سلامت جسمی و روانی آن‌ها از طریق انجام معاینات پزشکی را از مهمترین اهداف در قوانین تصویبی ذکر کرد و گفت: برنامه حمایت مالی و توانمندسازی این افراد و خانواده آن‌ها با برگزاری کلاس‌های آموزشی متنوع از جمله مهارت‌های زندگی و فنی و حرفه‌ای توسط بهزیستی انجام می‌شود.



عکس خوانده نمی‌شود