درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 1 تیر 1405

کد: 214742 | 27 اردیبهشت 1402 ساعت 09:36

سرعت وزش باد در زابل به 101 کیلومتر رسید

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید تا بیشینه ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت بامداد امروز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ زابل را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن شعاع دید افقی را در منطقه فرودگاهی به ۸۰۰ متر کاهش داد.
سرعت وزش باد در زابل به 101 کیلومتر رسید


به گزارش رویداد ایران محسن حیدری اظهار کرد: وزش باد شدید تا بیشینه ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت بامداد امروز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ زابل را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن شعاع دید افقی را در منطقه فرودگاهی  به ۸۰۰ متر کاهش داد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: با صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی جوی، وزش با شدید تا خیلی شدید تا چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در شمال استان وجود خواهد داشت.

این مسئول بیان کرد: در زمان غبارآلود شدن هوا از ترددهای غیر ضروری در فضای باز پرهیز شود، از استحکام سازه‌ها و پوشش گلخانه‌ها اطمینان حاصل شود. 

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: همچنین عصر ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ دمای ۱۲ ایستگاه در فصل بهار به بالای ۴۰ درجه رسید که زرآباد با ثبت دمای ۴۳/۵ درجه گرم ترین شهر ایران شد‌



عکس خوانده نمی‌شود