درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 208716 | 29 فروردین 1402 ساعت 18:22

تخفیف ۵۰ درصدی بازدید از کتابخانه و موزه ملی ملک در تعطیلات عید فطر

ایرنا نوشت: گردشگران و دوستداران موزه و تاریخ، هم‌زمان با تعطیلات عید سعید فطر می‌توانند با ۵۰ درصد تخفیف بهای بلیت، از خدمات موزه‌ای و گردشگری کتابخانه و موزه ملی ملک بهره‌مند شوند.
تخفیف ۵۰ درصدی بازدید از کتابخانه و موزه ملی ملک در تعطیلات عید فطر


وقف‌شده بر آستان قدس رضوی، با آغاز تعطیلات عید سعید فطر، بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران در روزهای شنبه و یک‌شنبه (دوم و سوم اردیبهشت ۱۴۰۲) با تخفیف ویژه میزبان گردشگران به ویژه تهران‌گردان در تالارهای موزه‌ای و نمایشگاه‌های این گنجینه خواهد بود. دوستداران فرهنگ و تاریخ می‌توانند در این روزها از تالارهای گوناگون موزه‌ای و آثار به‌نمایش‌درآمده در آن‌ها در زمینه‌های گوناگون سکه‌ها و تمبرهای تاریخی، تابلوهای نقاشی، اشیای تزیینی، نگارگری، خوش‌نویسی، آثار لاکی و نسخه‌های خطی بازدید کنند.

دوستداران فرهنگ و تمدن برای دریافت آگاهی‌های بیش‌تر و هماهنگی بازدیدهای گروهی می‌توانند با شماره تلفن روابط عمومی (۶۶۷۵۱۲۹۱-۰۲۱) تماس بگیرند.

۵۷۵۷

منبع: khabaronline-1756000



عکس خوانده نمی‌شود