وی با بیان اینکه برهم زدن آسایش مردم با حرکات مخاطره آمیز رانندگی خط قرمز پلیس می باشد، تصریح کرد؛ پلیس از طریق بکارگیری عوامل گشتی محسوس و نامحسوس نسبت به برخورد قانونی با خاطیان اقدام نمود و همچنین ثبت مکانیزه تخلفات و توقیف سیستمی خودروهای متخلفان را در دستور کار قرار داد و ۳۵۰ دستگاه خودرو شناسایی و علاوه بر اعمال قانون، توقیف سیستمی شدند که در هر جای کشور هم باشند، توقیف خواهند شد.
سرهنگ " رحیمی " همچنین بیان کرد؛ در اجرای این طرح با همکاری شهرداری زاهدان برخی موانع فیزیکی نیز در این بلوار ایجاد شده و تغییر هندسی انتهای این بلوار در ورودی میدان دکتر حسابی نیز توسط شهرداری زاهدان انجام خواهد شد.
وی در پایان تماس تلفنی با برخی از رانندگان و مالکان خودروها را نیز از دیگر اقدامات پلیس برشمرد و بیان داشت انتظار داریم خانواده های محترم نیز در این زمینه حساسیت لازم را نسبت به فرزندان خود که چنین اقداماتی را مرتکب می شوند، داشته باشند.
ابطال گواهینامه رانندگان متخلف برابر اخذ نمره منفی
همچنین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سیستان و بلوچستان از ابطال گواهینامه تعدادی از رانندگان برابر اخذ نمره منفی خبرداد.
سرهنگ " محمدعلی بزی " بیان کرد: برابر ماده ۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که راننده مرتکب تخلفات بیست گانه حادثه سازشود علاوه براعمال قانون نمره منفی به گواهینامه وی تعلق می گیرید.
وی افزود: درادامه اجرای تحقق انضباط و امنیت ترافیکی درسطح معابر شهری و برخورد با خودروهای دارای تخلفات حادثه ساز بیست گانه تعداد هفت/ 7 عدد گواهینامه رانندگان متخلف که نمره منفی به آنها تعلق گرفته ابطال گردیده و بعد از یکسال می توانند برابرمقررات و پس از طی دوره آموزشی و پرداخت مبلغ جریمه گواهینامه جدید اخذ نماید.
سرهنگ محمدعلی بزی از شهروندان و هم وطنان عزیزخواست، بارعایت مقررات راهنمایی و رانندگی یاریگر پلیس دراجرای نظم انضباط ترافیکی در سطع معابر باشند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از تخلفات حادثه ساز موضوع را ازطریق تلفن 110 اطلاع رسانی کنند.
