درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 20845 | 11 دی 1398 ساعت 09:28

روحانی نمی‌تواند از عمل به وعده‌هایش فرار کند/ تحریم بهانه است

عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: امروز رئیس‌جمهور نمی‌تواند با بهانه‌هایی چون تحریم از عمل به وعده‌هایش فرار کند چراکه این اظهارات برای مردم قابل پذیرش نیست.

روحانی نمی‌تواند از عمل به وعده‌هایش فرار کند/ تحریم بهانه است


سید ناصر موسوی‌لارگانی، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه وعده‌هایم به مردم برای شرایط صلح بود اما الان در شرایط عادی نیستیم، اظهار داشت: رئیس‌جمهور با همین وعده‌های خود مردم را فریب داد و در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد و نمی‌تواند امروز بهانه‌تراشی کند.

وی با اشاره به اینکه روحانی بارها گفته است که با برجام، سایه جنگ را از کشور برداشته است، متذکر شد: روحانی در سال ۹۶ به مردم وعده داد که اگر این دولت رأی نیاورد دلار ۵ هزار تومان می‌شود و و همچنین به مردم امید داد که در صورت پیروزی در انتخابات، به حدی رفاه و وضعیت معیشتی مردم را بهبود دهد که آن‌ها به یارانه نقدی هم احتیاج نداشته باشند اما اینچنین نشد.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علی رغم اینکه مردم در دولت یازدهم خیری از روحانی و دولتش ندیدند و در آن دوره آنان جز وعده وعید و نقد دولت سابق اقدامی برای مردم انجام ندادند، اما مردم در انتخابات ۹۶ باز هم فریب وعده‌های رئیس‌جمهور را خوردند و به وی رأی دادند و امروز می‌بینیم که به هیچکدام از وعده‌هایی که داد، عمل نکرد.

موسوی‌لارگانی بیان کرد: رئیس‌جمهور با مطرح کردن بحث تحریم‌ها و فشارهای خارجی به دنبال آن است که از وظایف و مسئولیت‌هایی که بر دوش دارد، شانه خالی کند اما باید بداند که دیگر مردم فریب چنین حرف‌هایی را نمی‌خورند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز رئیس‌جمهور نمی‌تواند با بهانه‌هایی چون تحریم از عمل به وعده‌هایش فرار کند چراکه این اظهارات برای مردم قابل پذیرش نیست.




عکس خوانده نمی‌شود