درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 173841 | 19 آبان 1401 ساعت 12:42

ورود سامانه بارشی به اصفهان از امشب/ بارش‌ها تا یکشنبه ادامه دارد

اصفهان- کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از ورود سامانه بارشی از شامگاه امروز و فعالیت آن در بیشتر مناطق استان تا روز یکشنبه ۲۲ آبان خبرداد.
ورود سامانه بارشی به اصفهان از امشب/ بارش‌ها تا یکشنبه ادامه دارد


ابراهیم هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سامانه ناپایدار بارشی از شامگاه امروز وارد استان می‌شود، اظهار داشت: فعالیت این سامانه از فردا جمعه در مناطق غرب استان آغاز می‌شود و روز شنبه نیز در نیمه شمالی استان ادامه خواهد یافت‌.

وی به فعال بودن این سامانه بارشی در سطح استان تا روز یکشنبه (۲۲ آبان) اشاره کرد و افزود: بارش باران در شهر اصفهان را از بعد از ظهر جمعه انتظار داریم که به صورت رگبارهای پراکنده تا بامداد و صبح شنبه ادامه می‌یابد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه در ارتفاعات و مناطق سردسیر استان بارش برف دور از انتظار نیست، خاطرنشان کرد: بارش‌های پیش رو در غرب، شمال و جنوب استان مطلوب و در سایر مناطق از شدت کمتری برخوردار است.

هنرمند با بیان اینکه از جمعه تا یکشنبه شرایط ابرناکی در آسمان استان خواهیم داشت، اضافه کرد: احتمال مه آلودگی، وقوع رعد و برق، کاهش دید، لغزندگی و اختلال در تردد محورهای مواصلاتی نیمه جنوبی استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه دمای هوای استان در ۲۴ ساعت آینده بین یک تا سه درجه سانتیگراد افزایش دارد، افزود: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز ۲۰ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا ۶ درجه سانتیگراد بالای صفر پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان اضافه کرد: خوروبیابانک با دمای ۲۳ درجه سانتیگراد بالای صفر و فرودگاه اصفهان با دمای ۲ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان است.

منبع: mehrnews-5629002



عکس خوانده نمی‌شود