درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 24 آذر 1404

کد: 17223 | 29 آبان 1398 ساعت 13:11

به برخی لوله‌ها در عسلویه دینامیت بسته بودند

سخنگوی دولت بیان کرد:به ما گفتند برخی اجازه تغییر شیفت در عسلویه را نمیدهند و به برخی لولهها دینامیت بسته بودند؛ چه کسی از این انفجار سود می‌برد

به برخی لوله‌ها در عسلویه دینامیت بسته بودند


 علی ربیعی در حاشیه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با بیان این که لازم است که تشکر دولت را از هوشیاری مردم اعلام کنم، گفت: درست است که مردم گله دارند اما می‌دانند و در کنار اغتشاشگران نایستادند .

سخنگوی دولت تاکید کرد: تشکر دولت از مردم را اعلام می‌کنم، شواهد نشان می دهد از یکشنبه کسانی که  در خیابان ماندند هدفشان اغتشاشگری بود. امروز در هیأت دولت از هوشمندی رهبر انقلاب سپاسگذاری شد که با پیش‌بینی موضعی گرفتند که آبی بر آتشی بود که برخی برافروختند.
وی ادامه داد:‌ روز گذشته در هیأت دولت به اغتشاشات پرداخته شد. تصمیم دولت این است که تا پایان سال هیچ افزایش قیمتی نداشته باشیم و نیز تاکید شد شرکت‌های دولتی صمت و جهاد نظارت هر روزه و مستمر داشته باشند.
ربیعی در خصوص بیرون ماندگان در سهمیه گفت: این افراد در سامانه مشخص ثبت نام کنند.
وی با اشاره به این که گزارش شبکه ملی اطلاعات در دولت اعلام شد، گفت: از کارهای وزیر ارتباطات سپاسگذاری شد. بحث اینترنت هم مطرح شد که به شورای امنیت محول شده که با در نظر گرفتن آرامش وصل خواهد شد، برخی باید هزینه سوءاستفاده از تکنولوژی را بپردازیم.
وی در خصوص آسیب دیدگان و جبران خسارت گفت: امروز فرصت نشد در این رابطه صحبت کنیم.
سخنگوی دولت با بیان این که پیش بینی می‌شد سال ٩٨ سال سخت سیاسی داشته باشیم، گفت: هنگامی که  تحریم شروع شد گفتند می‌خواهیم بیشترین فشار را به مردم وارد کنیم و این کار ایالات متحده برخلاف قرارداد الجزایر بود که در کشور ما دخالت می‌کنند آن هم در صورتی ما سعی می‌کنیم امنیت روانی را برقرار کنیم.
وی ادامه داد: سه گروه به خیابان‌ها آمدند که گروه اول نگران بودند و این قابل درک است. گروه دوم از جریان‌هایی بودند که می‌خواستند بحران اجتماعی ایجاد کنند. به ما گفتند برخی اجازه تغییر شیفت در عسلویه را نمی‌دهند و به برخی لوله‌ها دینامیت بسته بودند؛ چه کسی از این انفجار سود می‌برد.


عکس خوانده نمی‌شود