hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > برگزاری ۳۱۲ نمایشگاه در نگارخانه‌های پایتخت طی ۶ ماه

برگزاری ۳۱۲ نمایشگاه در نگارخانه‌های پایتخت طی ۶ ماه

تسنیم نوشت: مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی از عملکرد خود در طول ۶ ماهه نخست سال جاری ارائه کرد.

بر پایه گزارش مذکور، این مرکز طی ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۱، مجوز برگزاری ۳۱۲ نمایشگاه هنری را در نگارخانه‌های مختلف شهر تهران صادر کرده است.

تمدید مجوز فعالیت برای ۱۳ نگارخانه، ثبت مالکیت معنوی برای ۱۴ اثر هنری و صدور جواز تأسیس برای ۱۱ دفتر گرافیک، از دیگر اقدامات مرکز در فصل‌های بهار و تابستان است.

همچنین در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۲۷ درخواست جهت صدور گواهی هنری از سوی هنرمندان حوزه تجسمی به مرکز واصل شده که کلیه گواهی‌های مذکور به درخواست‌کنندگان تخصیص یافته است.

به استناد این گزارش، ۱۷۰ هنرمند در ۶ ماهه نخست سال جاری به عضویت صندوق اعتباری هنر درآمده‌اند و عضویت ۳۷۹ هنرمند دیگر نیز مورد تمدید قرار گرفته است.

از دیگر اقدامات مرکز هنرهای تجسمی در ۶ ماهه نخست سال جاری می‌توان به برقراری بیمه برای ۱۷۰ هنرمند و اعطای وام به ۶۸ هنرمند اشاره کرد. همچنین ۸ هنرمند مشمول دریافت مستمری و ۳ هنرمند نیز مستعد تخصیص کمک بلاعوض شناخته شده‌اند.

سرانجام، در ۶ ماهه آغازین سال ۱۴۰۱، ۹۸ درخواست از سوی هنرمندان و مدیران نگارخانه‌ها مبنی بر خروج ۱۰۷۸ اثر از کشور به مرکز هنرهای تجسمی اعلام وصول شده که از این تعداد، با خروج ۱۰۵۹ اثر موافقت و مجوز ارسال آنها به مقاصد مختلف صادر شده است.

۵۷۲۲۶

منبع: khabaronline-1684552

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو