درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 160346 | 18 شهریور 1401 ساعت 18:15

بلینکن: ایران از برخی درخواست‌ها کوتاه آمد

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در سفر به بروکسل گفت، توافق با ایران باید موجب پیشبرد منافع امنیت ملی کشورش شود.
بلینکن: ایران از برخی درخواست‌ها کوتاه آمد


فارس نوشت: به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بلینکن در نشست خبری با «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم با ایران گفت: «در طول هفته‌های گذشته برخی شکاف‌ها را پر کردیم».

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد: «ایران از برخی درخواست‌های خارج و غیرمرتبط با خود برجام کوتاه آمد، با این حال ما قرار نیست توافقی حاصل کنیم که الزامات حداقلی ما را برآورده نکند».

بلینکن درباره پاسخ ایران به پیشنهادات اخیر بروکسل برای حصول توافق گفت: «واشنگتن فقط در صورتی وارد توافق می‌شود که موجب پیشبرد امنیت ملی ما شود اما آنچه شاهد بودیه‌ایم به‌نظر می‌رسد که ما را به عقب ببرد و نه رو به جلو».

منبع: khabaronline-1671972



عکس خوانده نمی‌شود