درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 158607 | 10 شهریور 1401 ساعت 15:44

خسارت ۳۳ هزار میلیارد تومانی سیل در مردادماه

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: سیل گسترده مردادماه ۳۳ هزار میلیارد تومان خسارت به جای گذاشت.
خسارت ۳۳ هزار میلیارد تومانی سیل در مردادماه


به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان فلاورجان با اشاره به خسارت ۳۳ هزار میلیارد تومانی سیل گسترده مردادماه در کشور تصریح کرد: در سیلاب اخیر علیرغم پیش بینی کارشناسان مبنی بر خسارات جانی زیاد با توجه به اطلاع رسانی از طریق پیامک‌ها و هشدار از طریق دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران و بخشداری‌ها دهیاری‌ها و نیروهای بسیجی میزان به میزان قابل توجهی از خسارات جانی کاسته شده است هرچند تلفات حتی یک نفر هم زیاد است.

رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به نسبت ۱ به ۱۸ سرمایه‌گذاری در امور پیشگیری در کاهش ۱۸ برابری خسارات بعدی تاکید کرد: به ویژه اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری در کشور و به طور خاص در استان خشک و نیمه خشک اصفهان یک ضرورت است و باید به طور جدی پیگیری و اجرا گردد

وی افزود: همچنین سدهای زیرزمینی به عنوان یک اقدام پیشگیرانه هم در جهت حفظ رواناب‌های ناشی از باران‌های فصلی و هم مدیریت سیلاب در منطقه خشک و نیمه خشک اهمیت دارد.

نامی با مقایسه کاهش میزان کاهش میزان تلفات زلزله فین هرمزگان نسبت به زلزله بم با مشخصات مشابه اظهار کرد: در بخش آمادگی و پاسخ و بازسازی و بازتوانی علیرغم فراوانی بالای مخاطرات طبیعی مانند زلزله و سیل در کشور پتانسیل و اقدام به موقع متناسب در کشور وجود دارد که با توجه به بازسازی و بهسازی و نوسازی مناطق خسارت دیده ناشی از حوادث طبیعی و بافت فرسوده شهرها و روستاها خسارت بسیار کمتری در زلزله هرمزگان نسبت به زلزله بم مشاهده می‌شود.

منبع: mehrnews-5579112



عکس خوانده نمی‌شود