درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 30 آذر 1404

کد: 152385 | 07 مرداد 1401 ساعت 00:37

هشدار جدی وزیر اطلاعات : منتظر تلافی باشند

تسنیم نوشت : حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب گفت: کشورهایی که به دشمنان ملت ایران کمک کنند، منتظر تلافی باشند.
هشدار جدی وزیر اطلاعات : منتظر تلافی باشند


حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب عصر پنج شنبه در جلسه شورای تامین استان کردستان که در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه ایجاد امنیت مردم محور و اطلاعات مردم پایه از راهبردهای سند تحول وزارت اطلاعات به شمار می‌رود اظهار داشت: همه تلاش‌های دولت مردمی و انقلابی آیت‌الله رئیسی بر رفع مشکلات و ارتقای معیشت مردم متمرکز شده است.

وی جنگ کنونی علیه نظام اسلامی ایران را جنگ ترکیبی خواند و گفت: آمریکا با استفاده از جنگ نرم و تحریم‌های ظالمانه به دنبال احیای سلطه تضعیف شده خود در منطقه بوده، اما با شکست مواجه شده است.

وزیر اطلاعات با اشاره به تحرکات گروهک‌های ضدانقلاب، به کشورهایی که زمینه و بستر اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کنند هشدار داد و افزود: کشورهایی که به دشمنان ملت ایران کمک کنند، منتظر تلافی باشند. وی با اشاره به مزدوری گروهک‌ها برای رژیم صهیونیستی عنوان کرد: گروهک کومله به عنوان مزدور رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب استفاده از ظرفیت رسانه ملی، رسانه‌ها و شخصیت‌های فرهنگی و فضای مجازی را برای افشای جنایات گروهک‌های ضد انقلاب و تشریح خدمات و موفقیت‌های کشور در قالب جهاد تبیین ضروری دانست و تصریح کرد: نیروهای امنیتی و اطلاعاتی از هرگونه تحرکات دشمن به خوبی آگاهند و اقدامات تهاجمی و آفندی در دستور کار جامعه اطلاعاتی است.

بیشتر بخوانید :

اسماعیل زارعی‌کوشا استاندار کردستان هم در این نشست با اشاره به ۲۲۷ کیلومترمرز مشترک میان استان کردستان با کشور عراق، امنیت کنونی را حاصل تلاش نیروهای نظامی، انتظامی و نیروهای امنیتی عنوان کرد و اظهار داشت: از همرامی مردم در حفظ و ارتقای امنیت کنونی صمیمانه تشکر می‌کنیم.

در پایان این جلسه از زحمات مدیرکل سابق تقدیر و مدیرکل جدید اطلاعات استان کردستان معرفی شد.

۲۱۲۱

کد خبر 1656140

منبع: khabaronline-1656140



عکس خوانده نمی‌شود