درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 121970 | 05 اسفند 1400 ساعت 11:59

اصلاحات به گفتگوی درون جبهه‌ای نیاز دارد/ اصلاح‌طلبان باید از رفتارهای پوپولیستی دوری کنند

نماینده پیشین مجلس با بیان اینکه جبهه اصلاحات به گفتگوهای درون جبهه‌ای نیاز دارد، گفت: آنچه جامعه را در مسیر درست قرار می‌دهد، تصمیمات درست نهادهای حاکمیتی و دوری اصلاح‌طلبان از رفتارهای پوپولیستی است.
اصلاحات به گفتگوی درون جبهه‌ای نیاز دارد/ اصلاح‌طلبان باید از رفتارهای پوپولیستی دوری کنند


به گزارش خبرنگار حوزه احزاب ایرنا، حجت‌الاسلام احمد مازنی روز پنجشنبه در بیستمین کنگره حزب مردم‌سالاری که در تالار سناتور تهران برگزار شد، گفت: مهم‌ترین مسئله در بحث اعتماد و پرهیز از فرافکنی است. بر اساس آموزه‌های دینی، اخلاقی و وظیفه ایثارگرانه مدعیان اصلاحات، اقتضا دارد که بیش از دیگران در حوزه مربوطه، خود را مورد سوال قرار دهیم.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: نهادهای واسط، دولت و مردم، اضلاع مثلث اعتماد هستند که با شعارهای پوپولیستی و کشاندن مردم به دنبال خود، چه از سوی افرادی که خود را اصلاح‌طلب می‌دانند و چه جناح مقابل، نمی‌توان مردم را نمایندگی کرد.

وی اظهار کرد: احزاب و سازمان‌های مردم نهاد به‌عنوان نهادهای واسط بین مردم و حاکمیت باید برای آحاد جامعه تولید فکر کنند که مردم و حاکمیت چگونه با یکدیگر سخن بگویند. در این میان هرکس صدای بلندتری دارد خود را مدعی اصلاحات می‌داند و جامعه را در فضایی سر در گم قرار می‌دهد. نهاد مجلس به‌دلیل تنگ‌نظری‌ها در زمان تشکیل و سوءتدبیرهای جریان اصلاحات، در عرض ۱۰ دقیقه، دیوار صیانت را دور مردم می‌کشد.

وی بیان کرد: جبهه اصلاحات به گفت‌وگوهای درون‌جبهه‌ای نیاز دارد که می‌بایست به مانیفستی برای یافتن راه‌حل‌ها برای حل مشکلات کشور بپردازد؛ آنچه به جامعه جهت داده و مردم را در مسیر درست قرار می‌دهد، تصمیمات درست نهادهای حاکمیتی و دوری اصلاح‌طلبان از رفتارهای پوپولیستی است.



عکس خوانده نمی‌شود