درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 25 آذر 1404

کد: 117577 | 20 بهمن 1400 ساعت 10:04

سیب‌زمینی فراوان است/قیمت این محصول به ۱۰ هزار تومان خواهد رسید

رئیس اتحادیه میوه و سبزی اصفهان با اشاره به فراوانی سیب‌زمینی گفت: فعلاً سیب‌زمینی نو کیلویی ۱۳,۵۰۰ تومان و سیب‌زمینی کهنه هر کیلو ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
سیب‌زمینی فراوان است/قیمت این محصول به ۱۰ هزار تومان خواهد رسید


نوروزعلی اسماعیلی در واکنش به مباحثی مبنی برافزایش نرخ این محصول تا ۵۰ هزار تومان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: این اظهارات غیر کارشناسانه و نادرست است چون سیب‌زمینی از محصولاتی است که به طور فراوان کشت می‌شود و حتی تا سال آینده هم در انبارها موجود است.

وی در رابطه با دلیل گرانی اخیر سیب‌زمینی گفت: به دلیل سرمای هوا و مشکلات حمل‌ونقل و سوءاستفاده برخی سودجویان، قیمت محصول تا حدودی گران شد اما دوباره در حال برگشت به قبل است و با گرم‌تر شدن هوا، قیمت آن به ۱۰ هزار تومان می‌رسد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی اصفهان تأکید کرد: مردم نگرانی نداشته باشند هیچ کمبودی در عرضه این محصول وجود ندارد. فعلاً با توجه به زمان برداشت سیب‌زمینی اصفهان که در فصل تابستان است سیب‌زمینی جیرفت و کرمان در اصفهان عرضه می‌شود.



عکس خوانده نمی‌شود