درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 25 آذر 1404

کد: 114087 | 08 بهمن 1400 ساعت 23:10

خاطره‌ای که پژمان جمشیدی پس از دیدن اشک‌های شرکت کننده «خنداننده شو» تعریف کرد

پژمان جمشیدی در برنامه «خنداننده شو»، از روزی گفت که با همه تلاش و کوشش، نتوانست به تیم ملی فوتبال نوجوانان کشور راه پیدا کند.

خاطره‌ای که پژمان جمشیدی پس از دیدن اشک‌های شرکت کننده «خنداننده شو» تعریف کرد


به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین، پس از ابتلای امیرمهدی ژوله به کرونا، پژمان جمشیدی به عنوان داور بخش «خنداننده شو ۳» انتخاب شد. او در برنامه شب گذشته ( پنجشنبه ۷ بهمن)، هنگامی که ناراحتی و اشک‌های یک شرکت کننده حذف شده را دید، خاطره‌ای از زمان نوجوانی خود را بازگو کرد.

او گفت: «من این ناراحتی شما را درک می‌کنم و زحمات شما هم بسیار ارزشمند است، اما این‌جا پایان ماجرا نیست. یعنی نتیجه این مسابقه برای شما تعیین کننده نیست. ۱۴ یا ۱۵ سالم بود، خانه ما در کرج بود و باید در تمرین‌های انتخابی تیم ملی نوجوانان شرکت می‌کردم. برای رسیدن به محل تمرین مجبور بود سوار ۶ کورس اتوبوس و ماشین شوم، این پروسه انتخاب شش ماه طول کشید اما در نهایت من انتخاب نشدم و نتوانستم به تیم ملی نوجوانان راه پیدا کنم.»

او ادامه داد: «وقتی اسامی را اعلام کردند، برگشتم به خانه و ادامه دادم تا به انتخاب تیم ملی جوانان رسیدیم. هیچ یک از آن افراد قبلی نتوانستند به تیم ملی راه پیدا کنند و فقط من وارد شدم. می‌خواهم بگویم دست از تلاش بر ندار.»




عکس خوانده نمی‌شود