درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 111865 | 01 بهمن 1400 ساعت 10:05

مجیدی باید قید یامگا و ژستد را بزند!

یکی از بازیکنان کرونایی استقلال رودی ژستد فرانسوی است که گفته می‌شود همسر و فرزندانش هم مبتلا شده‌اند.
مجیدی باید قید یامگا و ژستد را بزند!


به گزارش خبرنگاری خبرآنلاین؛ فرهاد مجیدی باید در بازی تیمش مقابل هوادار قید استفاده از ژستد و یامگا را بزند. یامگا که امسال ۷ گل برای استقلال زده در این بازی محروم است و ژستد هم به علت ابتلا به کرونا به این دیدار نمی‌رسد و حتی احتمال دارد چند بازیکن کرونایی دیگر استقلال هم این بازی را از دست بدهند.

 استقلالی‌ها می‌گویند طی روزهای گذشته بر تعداد کرونایی‌های آنها اضافه شده اما خوشبختانه شرایط بازیکنان این تیم وخیم نیست و شنیده می‌شود چند بازیکن وضعیت ایده‌آلی دارند و به بازی با هوادار هم می‌رسند.

البته مشکل جدید استقلال بعد از اعلام برنامه بازی با هوادار این است که اگر این تیم ملی ‌پوش داشته باشد، آنها هم نمی‌توانند استقلال را در بازی با هواداران همراهی کنند. گفته می‌شود نام سیاوش یزدانی و جعفر سلمانی در لیست تیم ملی وجود دارد.




258 41

منبع: khabaronline-1594768



عکس خوانده نمی‌شود