درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 23 آذر 1404

کد: 107154 | 14 دی 1400 ساعت 13:18

اعتصاب در تیم علی‌منصور

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان روز گذشته در چارچوب هفته سیزدهم لیگ برتر به مصاف مس رفسنجان رفت و نتیجه را سه بر صفر واگذار کرد.
اعتصاب در تیم علی‌منصور


به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین؛شاگردان علیرضا منصوریان که قول مساعد برای دریافت مطالباتشان در هفته گذشته را دریافت کرده بودند، با توجه به عدم پرداخت حقوق از ابتدای فصل، در تمرین ساعت 12 امروز حاضر نشدند تا اعتراض خودشان را به مشکلات مالی نشان بدهند.
این در حالی است که  اعضای کادر فنی تیم در زمین تمرین این تیم حاضر شدند و مقدمات برگزاری تمرین را نیز فراهم کرد اما عدم حضور بازیکنان منجر به تعطیلی تمرین شد.
گفته می شود چند بازیکن نفت آبادان به دلیل عدم دریافت مطالبات خود سعی دارند از طریق قانون قرارداد خود را به صورت یکطرفه فسخ کنند.
شب گذشته علیرضا منصوریان در نشست خبری به مسئولان و تصمیم گیرندگان نفت آبادان معترض شد و اعلام کرد بازیکنان تیمش ۱۴ هفته است یک ریال دریافتی نداشته اند.



251 251

منبع: khabaronline-1589282



عکس خوانده نمی‌شود