hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > اخبار ویژه > چهارمحال و بختیاری | میراث شوم

چهارمحال و بختیاری | میراث شوم

​​​​​​​​چند سالی است که شهرکرد هم مانند بسیاری از شهرهای بزرگ کشور دچار یک مشکل بزرگ‌شده و آن‌هم چیزی نیست جز حضور خرده‌فروش مواد مخدر که به‌راحتی در منطقه‌ای از مرکز استان اقدام به فروش مواد مخدر می‌کنند و برای شهروندان مشکل ایجاد کرده‌اند.


مشکل شهروندان منطقه آلوده شهرکرد این روزها چند برابر است از یک‌سو تحمل عده‌ای قاچاقچی و مشاهده هرروزه فروش مواد توسط آن‌ها از بزرگ‌ترین عضو خانواده تا دختربچه و پسربچه‌ها و از سوی دیگر گستاخی این گروه خرده‌فروش است که روزبه‌روز افزایش می‎یابد.

پاک‌سازی محیط اطراف مدارس

جانشین فرمانده انتظامی استان در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در خصوص پاک‌سازی محیط پیرامون مدارس هماهنگی‌های خوبی با آموزش‌وپرورش در استان صورت گرفت.

فضل‌الله برزویی با اشاره به اینکه پاک‌سازی محیط اطراف مدارس در شهرستان‌ها پیگیری شد، افزود: محیط اطراف مدارس توسط گشت‌های پلیس چه سواره و چه پیاده کنترل‌شده و تاکنون هیچ‌گونه مشکلی نبوده است.

تصویب 100 مصوبه در خصوص مشکلات مناطق آلوده

فرماندار شهرکرد در این زمینه اظهار کرد: مجموعاً 12 جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص مناطق آلوده شهرستان شهرکرد برگزارشده است.

حمید ملک‌پور با اشاره به اینکه در جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرکرد، در خصوص مسائل و مشکلات مناطق آلوده شهرکرد بحث شد، افزود: حدود 100 مصوبه در رابطه با مناطق آلوده شهرکرد در این جلسات مصوب شد.

وی بابیان اینکه شناسایی ساختمان‌های مخروبه و زمین‌های حصارکشی که ممکن است مورداستفاده برای استعمال و نگه‌داری مواد مخدر قرار ‌گیرد و تشکیل تیم‌های اجتماع‌محور با همکاری بهزیستی، مرکز بهداشت و دستگاه‌های متولی ازجمله اقداماتی است که در این منطقه و با هدف مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است، ادامه داد: شهرداری شهرکرد، در خصوص بهسازی معابر، کنترل آب‌های سطحی و هدایت آن‌ها، جمع‌آوری زباله، محصور کردن زمین‌های فاقد حصارکشی و دیوار و... اقدامات خوبی انجام داده است.

ملک‌پور با تأکید بر اینکه کشفیات خوبی در سال گذشته درزمینهٔ انواع مواد مخدر صورت گرفت، عنوان کرد: دو مرحله عملیات پاک‌سازی در مناطق آلوده شهرکرد در سال گذشته صورت گرفت، همچنین بازرسی منزل و کنترل کامل منطقه توسط نیروی انتظامی و با حکم نیابت قضایی از کلیه منازلی که در این محدوده قرار گرفتند و نسبت به خریدوفروش مواد مخدر مبادرت می‌کنند، صورت گرفت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته که طرح‌های مختلفی در مناطق آلوده اجراشده شرایط بسیار تغییر کرده است، هم‌ کارهای فرهنگی انجام‌شده و هم به‌موازات آن اقدامات امنیتی نیز صورت گرفته است تا عرصه بر توزیع‌کنندگان مواد مخدر تنگ‌تر شود و قاچاقچیان به این موضوع برسند که مکانی برای انجام اعمال مجرمانه در شهرکرد وجود ندارد.

فرماندار شهرستان شهرکرد اضافه کرد: در راستای مبارزه با مواد مخدر در این شهرستان چندین نفر از متخلفین دستگیر شدند که هم‌اکنون در زندان به سر می‌برند و پرونده آن‌ها در جریان است، در شورای مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان مسئله منطقه آلوده به جد پیگیری می‌شود.

تصمیمی گیری اولیه اشتباه بود

ملک‌پور با اشاره به اینکه اهالی که در مناطق آلوده شهرکرد زندگی می‌کنند همچون دیگر اهالی شهروند هستند اما یک تعدادی از آن‌ها کارهای خلاف انجام می‌دهند، تأکید کرد: اما یادمان نرود مردمی که به وجود این افراد در این منطقه از شهر معترض هستند همان‌هایی هستند که زمین به آن‌ها فروخته و پای این قبیل افراد را به شهر باز کردند.

فرماندار شهرستان شهرکرد بابیان اینکه تصمیم‌گیری اولیه در خصوص فروش زمین به این افراد غیربومی و مجرم اشتباه بوده است و این اشتباهات هم‌اکنون به ما به ارث رسیده است، گفت: بخشی از کارهایی که برای کنترل این افراد پیش‌بینی‌شده محرمانه است و قابلیت بازگو شدن ندارد ولی همه دستگاه‌های متولی به جد در این خصوص فعالیت می‌کنند که خروجی آن به نفع مردم است.

ملک‌پور افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی فرمانداری این است که بتواند این موضوع مهم در مرکز شهر را به‌نوعی کنترل کند و گزینه‌هایی مختلفی مثل کوچ، سالم‌سازی تعدادی از آن‌ها، ایجاد شغل برای برخی از آن‌ها که تمایل به کار سالم دارند و... برای رفع این معضل مطرح است ولی این امر نیازمند مکانیسم تدریجی است تا این افراد یا به زندگی سالم روی بیاورند یا از این منطقه بروند، برخی از این افراد از کار و زندگی سالم گریزان هستند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد