hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > سیستان و بلوچستان| تخت گاز به سوی مرگ

سیستان و بلوچستان| تخت گاز به سوی مرگ

آمار بالای سوانح رانندگی در جاده‌های سیستان و بلوچستان زنگ خطر را در این زمینه به صدا درآورده است و هرروز شماری از مردان، زنان، جوانان و کودکان این سرزمین را به کام مرگ می‌کشاند.

 به گزارش ایرنا، این امر بیش از هر چیز دیگر حاصل تاخت‌وتازهای بی‌محابا و غفلت لحظه‌ای برخی رانندگانی است که برای زود رسیدن یا انتقال محموله قاچاق قانون را زیر پا گذاشته و جان خود و دیگران را در معرض خطر قرار می‌دهند.

بیش از ۳۰ درصد ترددهای انجام‌شده در استان با سرعت غیرمجاز انجام می‌شود

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۳۰ درصد ترددهای انجام‌شده در سطح این استان با سرعت غیرمجاز انجام می‌شود که متأسفانه در این رابطه بالاترین سرعت غیرمجاز کشور به این استان اختصاص دارد. علی خانقایی ادامه داد: سیستان و بلوچستان سه سال پیاپی روند افزایش حوادث رانندگی را طی کرده، سوانح دردناکی که زنگ خطر رانندگی در جاده‌های این استان را به صدا درآورده است. او بیان کرد: این استان در ۲ ماه نخست امسال ۲۳ درصد افزایش فوتی، ۶ درصد تلفات صحنه‌ای، ۱۳ درصد تصادفات جرحی و ۲۸ درصد مجروح سر صحنه داشته که درمجموع ۲۱ درصد نسبت به ۲ ماه سال گذشته روند افزایشی داشته است. مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان ادامه داد: در ۲ ماه ابتدایی امسال در حوزه روستایی ۳۲ نفر فوتی اعلام‌شده که در مقایسه با سال ۹۷ که تعداد ۱۵ نفر بوده افرایش ۲ برابری نشان می‌دهد. خانقایی بیشترین زمان وقوع تصادفات را بین ساعات ۲ تا ۶ بعدازظهر عنوان کرد و افزود: ۷۳ درصد سوانح رانندگی سیستان و بلوچستان در فاصله صفر تا ۵۰ کیلومتری شهرها اتفاق می‌افتد که در این زمینه ضروری است چاره‌اندیشی‌های لازم انجام شود. او با بیان اینکه تردد خودروهای قاچاق یکی از معضلات و عوامل افزایش سوانح رانندگی در سیستان و بلوچستان است بیان کرد: ۵۰ درصد فوتی‌های حوادث جاده‌ای استان در ۲ ماه ابتدایی امسال به قاچاق سوخت و انسان ارتباط داشته است. مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان نبود جاده ۲ بانده را یکی دیگر از عوامل افزایش تلفات جاده‌ای در این استان دانست و تصریح کرد: سال گذشته ۵۰۰ نفر در سوانح رانندگی براثر برخورد رخ‌به‌رخ در جاده‌ها جان خود را ازدست‌داده‌اند. او میانگین بزرگراه در کشور را ۲۰ کیلومتر و در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایطی که داراست ۴ کیلومتر عنوان کرد.

سرعت غیرمجاز از عوامل مهم در وقوع تصادفات جاده‌ای استان است

فرمانده پلیس‌راه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: سرعت غیرمجاز، تجاوز و انحراف به چپ، توجه نکردن به جلو، رعایت نکردن حق تقدم چهار عامل مهم در وقوع حوادث جاده‌ای این استان است. سرهنگ یداله ستوده ادامه داد: نصب سامانه‌های هوشمند کنترل سرعت، ایجاد توقف گاه و ایمنی آن‌ها، احداث گذرگاه‌های ویژه عابران پیاده، ایمن‌سازی راه‌های فرعی و روستایی، توجه به راه‌های ارتباطی ترانزیتی با توجه به حجم تردد خودروهای سنگین در محورهای سیستان و بلوچستان و موارد بسیار دیگر در کاهش سوانح رانندگی تأثیرگذار است. او فرهنگ‌سازی را عامل در کاهش سوانح رانندگی دانست و اظهار داشت: توجه ائمه جمعه و جماعت و بیان نکات مهم این حوزه در تریبون‌های نماز جمعه، ورود بزرگان و ریش‌سفیدان طوایف، تشکیل شوراهای فرهنگی در مناطق مختلف به‌ویژه مناطقی که بیشتر درگیر این تصادفات هستند و فعالیت‌های بیشتر رسانه‌ای از عوامل مهم در کاهش سوانح رانندگی در سیستان و بلوچستان است.


امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد